Copaco en Quest Software gaan nauwer samenwerken in de Benelux

Copaco wordt de verdeler van de Quest Software-oplossingen in de Benelux. Een nieuw contract waarmee Copaco een antwoord moet kunnen bieden op de groeiende vraag van zijn partners, die geconfronteerd worden met complexe IT-uitdagingen.

post-image-3

Na een lange selectieprocedure zal Copaco de Quest-oplossingen verder blijven verdelen bij zijn partners in de Benelux. "Copaco heeft een uitzonderlijke bereidheid getoond om in zijn relatie met Quest te investeren. Bovendien is het bedrijf in staat om snel en flexibel te antwoorden op de vraag van partners", zo verklaarde Kerry Wright, directeur distributie EMEA bij Quest Software.

Quest Software kan bovendien profiteren van de aanwezigheid van Copaco op de Benelux-markt om zijn oplossingen op een groter terrein aan te bieden. Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco: "Wij Kunnen nu meer doen voor onze partners dan voorheen. Het Quest-softwareportfolio sluit perfect aan bij de ambitie van Copaco om zijn partners te helpen op belangrijke thema`s, zoals de digitale transformatie, cloud, en gegevensbescherming".

De `Information Management`, `Microsoft Platform Management` en `Unified Endpoint Management` oplossingen vormen hiermee een zeer waardevolle toevoeging aan het softwareportfolio en de cloud computing van Copaco.

Show More
Back to top button
Close
Close