BT biedt SteelCentral Visibility aan in `as a service` modus

De Britse telecomoperator is de eerste provider van netwerkdiensten die bedrijven de SteelCentral Visibility oplossing van Riverbed aanbiedt in het `as a service` formaat. De gebruikers kunnen hiermee hun applicaties gemakkelijker migreren naar de cloud.

post-image-3

De "BT Connect Intelligence Riverbed Visibility" oplossing, die in `as a service` modus aangeboden wordt, moet de klanten van BT de nieuwste informatie bezorgen over de manier waarop de gegevens van applicaties hun Wide Area Network (WAN) doorkruisen.

Het is de laatste nieuwe ontwikkeling van het Dynamic Network Services programma van BT dat de klanten meer keuze, flexibiliteit en diensten moet bieden bij de uitrol van hun toekomstige netwerken in het kader van hun digitale transformatie.

"SteelCentral Visibility, aangeboden in de cloud in een `as a service` formaat is de meest volledige oplossing, het meest geïntegreerd en het meest eengemaakt om de hele digitale ervaring te monitoren en beheren", zo verklaarde John Robertson, Vice President for Global Service Providers bij Riverbed.

"Wij hebben deze dienst, die gebaseerd is op de technologie van Riverbed, ontwikkeld om organisaties te helpen bij het optimaliseren van de gebruikservaring bij hun digitale transformatie. Deze dienst begeleidt onze klanten bij het introduceren van cloud en hybride modellen en bij strategische ontwikkelingen zoals Big Data Analytics en IoT", verduidelijkt van zijn kant Neil Sutton, Vice President Strategy and Global Alliances bij BT.

Show More
Back to top button
Close
Close