Pomeroy geïntegreerd in Getronics

Na de recente overname door Getronics zal de IT-serviceprovider Pomeroy formeel  geïntegreerd worden in de groep, die zichzelf wil positioneren als een leidende partner voor bedrijfstransformatie.

post-image-3

Getronics heeft de officiële verandering van merkidentiteit aangekondigd als onderdeel van de overname van het in de Verenigde Staten gevestigde bedrijf Pomeroy. De organisatie, met een omzet van ongeveer $ 1,3 miljard, wil zo haar positie als wereldwijde leverancier van informatie- en communicatietechnologiediensten veilig te stellen.

Getronics was al wel via partnerschappen aanwezig op de Amerikaanse markt, maar de toevoeging van het netwerk van locaties van Pomeroy biedt haar een solide basis voor verdere groei in Noord-Amerika en geeft haar toegang tot belangrijke markten.

Het nieuwe merk Getronics zal toegepast worden op alle aspecten van het bedrijf, van de communicatie en visuele identiteit tot de nieuwe website van het bedrijf, www.getronics.com. Buiten de wijzigingen aan de communicatie van het bedrijf en de grafische kaart, zouden de klanten, technologiepartners en de verkopers van Pomeroy haast geen enkele verandering moeten merken, zelfs niet bij de dagelijkse interacties met hun klantenondersteuning, in het kader van dienstverlening en de verkoopcontacten.

Show More
Back to top button
Close
Close