Isabel Group versterkt zijn directieteam

De specialist in online betalingen heeft zijn managementteam versterkt met de komst van Marie Costers en Michael Custers, respectievelijk Managing Director van CodaBox en Chief Strategy & Marketing Officer bij Isabel Group. Twee strategische benoemingen die zouden moeten helpen bij het versterken van het beheer van de groep, dankzij de uitgebreide internationale ervaring in technologie en services van Costers en Custers.

post-image-3

Marie Costers vervangt Martin Servais als Managing Director van CodaBox. Martin Servais van zijn kant vervoegt de beheerraad van Isabel Group.  Zij neemt de leiding op zich van het dagelijks beheer van de E-docs business unit, met als doel de integratie en groei van het bedrijf verder te zetten.

Marie begon haar loopbaan bij Integri, dat in 2007 overgenomen werd door Clear2Pay. Dat laatste werd op zijn beurt in 2014 overgenomen door FIS (Fidelity National Information Services), de grootste Fintech ter wereld. 19 jaar ervaring in de betaalsector heeft zij dus, wat van pas zal komen om de ambities van de groep om te zetten in resultaten en om strategische partnerschappen af te sluiten.

Custers van zijn kant heeft de taak om de positie van de Belgische Fintech op de markt te versterken, de waaier oplossingen uit te breiden en de internationale expansie van het bedrijf te stimuleren.

In de laatste 12 jaar van zijn carrière heeft Michael geholpen om NGA Human Resources (ARINSO International) zich te laten positioneren op de wereldwijde markt voor het outsourcen van human resources en betalingen. Hij hielp daarbij ook internationale klanten om digitale HR oplossingen toe te passen, zoals SaaS, de cloud, analyse en BPaaS. Voorheen was Michael actief bij Certipost, een joint venture van Proximus en Bpost.

Show More
Back to top button
Close
Close