De oplossingen van Mist beschikbaar in België

De specialist in zich automatisch, op basis van Artificial Intelligence, aanpassende netwerken heeft een distributieakkoord afgesloten met Deltalink. Dat bedrijf zal dus de producten en diensten van de fabrikant van Wifi-oplossingen verdelen bij zijn Value Added Resellers in België en Luxemburg.

post-image-3

De draadloze oplossingen van Mist staan ervoor bekend dat zij de eerste zijn die AI integreren in hun producten en diensten. Met dergelijke oplossingen kan men een Wi-Fi omgeving creëren die zowel voorspelbaar, betrouwbaar als meetbaar is.

Mist doet beroep op machine learning om een continue geoptimaliseerde Wi-Fi performantie te verzekeren, automatisch en in real time.

"Draadloze omgevingen en oplossingen die de zware fysieke indoor lokalisatiebakens moeten vervangen, staan hoog op de prioriteitenlijst van heel wat bedrijven en organisaties. De Mist-producten met artificial intelligence aan boord zijn echt revolutionair en tonen heel snel hun nut aan. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat onze klanten snel beroep zullen willen doen op deze Mist-oplossingen", aldus Johan Cools, CEO van Deltalink.

Show More
Back to top button
Close
Close