Veeam gaat voor een slimmer databeheer  

De Zwitserse gigant werkt samen met Cisco om een nieuwe high availability oplossing op de markt te brengen die gebaseerd is op intelligent databeheer. De `Veeam Hyper-Availability Platform on Cisco HyperFlex`-oplossing moet bedrijven verzekeren van een betere schaalbaarheid en ondersteuning van de multi-cloud  

post-image-3

Veeam Software breidt zijn samenwerking met Cisco uit: het zal een nieuw databeheerplatform (Veeam High Availability on Cisco Hyperflex) leveren, dat een soepelere schaalbaarheid moet bieden en een betere ondersteuning van multi-cloud omgevingen, dit dankzij de ondersteunende diensten van Cisco.

"Ons partnerschap met Cisco blijft sterker worden en zich uitbreiden. Wij hebben deze nieuwe oplossing samen bedacht omdat onze klanten steeds meer innovatieve oplossingen vragen om hun datacenters te moderniseren", zo verklaarde Peter McCay, co-CEO van Veeam.

Deze nieuwe oplossing koppelt het Veeam Hyper-Availability Platform aan Hyperflex, de hyper-geconvergeerde infrastructuuroplossing van Cisco, om zo tegemoet te komen aan de behoeften aan IT-diensten van grote bedrijven. Die worden namelijk geconfronteerd met bestaande technologieën die weinig betrouwbaar zijn, niet schaalbaar zijn en de hyper-beschikbaarheid-niet kunnen bieden die zij nodig hebben.

 

Show More
Back to top button
Close
Close