Kappa Data verdeelt voortaan de oplossingen van Cylance in de Benelux

Het bedrijf Kappa Data breidt zijn klantenportfolio uit met de verdeling van de Cylance-oplossingen, bekend voor hun op artificial intelligence gebaseerde bescherming van terminals. Een nieuwe distributieovereenkomst die van toepassing is op de commerciële partners, actief op de Belgische markt.

post-image-3

Uitgever Cylance koos Kappa Data tot verdeler omwille van zijn sterke aanwezigheid in het partnerlandschap in de Benelux. Het nieuwe commerciële partnerschap moet Cylance toelaten om zijn beveiligings- en machine learning oplossingen te introduceren bij de bedrijven. Voor het merk een manier om het potentieel van de oplossing te demonstreren, en ondertussen nieuwe ambassadeurs aan te trekken.

De antivirus-oplossingen die het bedrijf Cylance aanbiedt zijn gekend voor het bestrijden van bedreigingen via automatic learning, gebaseerd op artificiële intelligentie. Jarenlang berustte de belangrijkste beveiliging van de oplossingen die op de markt verkocht werden, op handtekeningen. Maar vandaag veranderen de malware erg snel zodat de traditionele preventietools achterhaald zijn.

Met de nieuwe generatie antivirusbeveiliging via machine learning, zoals aangeboden door een bedrijf als Cylance, zou men dus de beveiliging kunnen verbeteren dankzij een vorm van predictieve preventie.

Show More
Back to top button
Close
Close