Getronics neemt ITS Overlap over in Frankrijk

Na de overname van het Amerikaans bedrijf Pomeroy, slorpt de IT-dienstverlener eveneens het Franse bedrijf ITS Overlap op. Een transactie die het moet toelaten om zijn aanbod in het buitenland uit te breiden.

post-image-3

Getronics bevestigt de overname van ITS Overlap, een van de belangrijkste integratoren van ICT-oplossingen in Frankrijk, een stap die in lijn ligt met zijn organische en externe groeistrategie.

Met een 400 klanten verspreid over heel Frankrijk realiseert de historische speler op de ICT-markt in Frankrijk een jaarlijks omzetcijfer van 50 miljoen euro.

Zijn activiteiten draaien vooral rond het leveren en optimaliseren van IT-infrastructuren voor middelgrote bedrijven en het is gespecialiseerd in digitale integratie- en transformatieprojecten.

Met deze overname wil Getronics zijn aanwezigheid zowel in Frankrijk als daarbuiten versterken.

Het bedrijf, dat 130 jaar geleden opgericht werd, heeft momenteel een geconsolideerde omzet van 1,3 miljard dollar op wereldschaal; het positioneert zich als een toonaangevende speler in Europa op het gebied van oplossingen voor de digitale transformatie.

Show More
Back to top button
Close
Close