Sharp vijf maal bekroond voor zijn multifunctionele printers

Keypoint Intelligence heeft de fabrikant bekroond voor zijn multifunctionele printers. Prijzen die de betrouwbaarheid belonen van de randapparatuur die Sharp vervaardigt.

post-image-3

De prijzen die Sharp behaalde behoren tot de segmenten "Most Reliable Monochrome Copier MFP Brand", "PaceSetter-award" en "BLI Pick-awards". De eerste daarvan wordt elke drie jaar uitgereikt aan de fabrikant van een productlijn, op basis van de gecombineerde resultaten van een betrouwbaarheidstest.

Het merk heeft zich duidelijk onderscheiden bij het afdrukken in zwart-wit. "Alle monochrome kopieermachines van Sharp die getest werden, onderscheidden zich in de afgelopen vijf jaar door hun betrouwbaarheid ", stipt Joe Ellerman aan, manager van Lab Operations bij Keypoint Intelligence.

De "BLI PaceSetter award" in de categorie "Ease of Use: Enterprise Devices" van zijn kant komt er na een onderzoek dat zowel door bedrijven als BLI-lab uitgevoerd werd. Een award die fabrikanten bekroont die een ingebouwd gebruiksgemak aanbieden, vanaf het bijvullen  van papier tot aan het kopiëren, het scannen, printen, het oplossen van papierstoringen en het verwerken van taken.

Naast deze prijzen heeft de fabrikant ook drie "Pick-awards" ontvangen, die twee keer per jaar toegekend worden aan de fabrikanten "die in de voorbije zes maanden het meest performant bleken bij een reeks testen".

Een van deze prijzen bekroont de "Beste Multifunctionele Printer 35ppm" voor de reeks Advanced MX-M3570 en een andere bekroont in de categorie "Beste Multifunctionele Pinter 50ppm" de reeks Advanced MX-M5070.

De prijs van "Beste Multifunctionele Printer voor middelgrote werkgroepen" werd toegekend aan de reeks MX-B455W.

Show More
Back to top button
Close
Close