T-Systems biedt samen met VMware geavanceerd virtueel cloudnetwerk aan

VMware NSX Data Center zorgt voor een betere netwerk- en beveiligingsfunctionaliteit over on-premise en DSI vCloud heen. T-Systems pakt het gedistribueerde cloudmodel van de toekomst aan met een op software gebaseerde infrastructuur die flexibel, programmeerbaar en inherent veiliger is.

post-image-3

Bedrijfssoftware VMware kondigt aan dat T-Systems sterk geïntegreerde virtuele cloudnetwerk-capaciteiten aan zijn populaire DSI vCloud-dienst heeft toegevoegd. De nieuwe functionaliteit is gebouwd op VMware’s NSX Data Center.

Ze laat de klanten van de wereldspeler op het gebied van digitale diensten toe om Virtual Cloud Network-architectuur te gebruiken om zo te genieten van een consistente en inherent veilige IT-omgeving voor applicaties en data. Daarbij maakt het niet uit of die gegevens on-premise staan in het eigen datacenter, dan wel in de cloud.

 

Met de integratie van de NSX Data Center-functies speelt T-Systems in op een vraag van bedrijven. Zij willen steeds meer applicaties draaien in de publieke cloud. Klanten kunnen voortaan eenvoudig hun bestaande on-premise-netwerk uitbreiden naar de publieke DSI vCloud, zonder dat daar uitgebreide configuratie aan te pas komt. Zo blijven bestaande IP-adressen in gebruik en blijven netwerkverbindingen intact.

 

Door de integratie van end-to-end policymanagement duurt het significant minder lang voor klanten van T-Systems om workloads naar de cloud te migreren. Ook bestaande beveiligingspolicies op netwerkniveau kunnen eenvoudig uitgebreid worden naar de DSI vCloud, wat de veiligheid ten goede komt. Denk daarbij onder andere aan micro-segmentering, waarbij je erg nauwkeurige controle krijgt over beveiliging en een betere bescherming voor applicaties kan voorzien, zowel in de private als in de publieke cloud.

 

De Dynamic Services for Infrastructure (DSI) vCloud van T-Systems wordt gebruikt door grote en middelgrote ondernemingen die nood hebben aan een cloud-service van enterprise-niveau, die ze zelf kunnen managen. De meerderheid onder hen kiest intussen voor een hybride model. Die multi-cloud aanpak wordt aangedreven door VMware’s Cloud Provider Platform: een erg schaalbare combinatie van VMware vSphere, NSX Data Center en VMware vCloud Director. DSI vCloud is beschikbaar in Oostenrijk, Duitsland, Singapore, Spanje, Zwitserland, Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

 

De nieuwe geavanceerde netwerkdiensten zijn beschikbaar voor alle klanten van DSI vCloud zonder bijkomende kosten.

Show More
Back to top button
Close
Close