TrustBuilder versterkt zijn verkoopteam

De specialist in toegangsbeheer meldt dat er vier internationale IAM experten gerekruteerd werden om zijn verkoopteam te versterken.

post-image-3

Jan van Leuven, Kurt Berghs, Markus Klier en Siobhan Morey zijn vier experts op de Europese markt voor IAM (Identity & Access Management), die van een internationale faam genieten.

Deze evolutie bij TrustBuilder kwam er als gevolg van de permanente groei van de vraag naar flexibele en multiplatform toegangssystemen.

Jan van Leuven kwam in april 2018 bij TrustBuilder als Vice President Global Sale. Voorheen was hij Senior Director of Sales EMEA & LAM bij OneSpan (Vasco Data Security).

Hij zal nu zijn jarenlange ervaring in de internationale verkoop inzetten om TrustBuillder te helpen zijn marktaandeel in Europa te vergroten en om zich als een belangrijke speler op de IAM-markt te positioneren.

De nieuwe Sales Director, Kurt Berghs, wordt belast met de activiteiten van het bedrijf in de Benelux. Ook hij ging van OneSpan (Vasco Data Services) naar TrustBuilder.

In zijn nieuwe functie zal hij meehelpen aan de optimale positionering van het bedrijf in België, in Nederland en Luxemburg, in het bijzonder op de domeinen financiën, verzekeringen en retail.

Als directeur verkoop wordt Markus Klier verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling in de DACH-regio. Hij focust zich dus op de expansie van de bestaande partnerschappen en de verderzetting van de groei van het bedrijf.

Vooraleer hij bij TrustBuilder kwam, was hij Sales Manager bij LogRhytm en Key Accountmanager bij Axians.

Siobhan Morey sluit het rijtje nieuwe medewerkers van TrustBuilder af, zij wordt Sales Director UK, Ireland & Nordics. Zij was voorheen Area Sales Manager EMEA bij HID Global.

In het kader van haar nieuwe functie zal het de taak van Siobhan zijn om de toegang van potentiële klanten tot de oplossingen en het aanbod van TrustBuilder te verbeteren, de aanwezigheid van TrustBuilder uit te breiden op de IAM-markt in Groot-Brittannië, Ierland en Noord-Europa, en de samenwerking met de klanten te intensiveren.

Show More
Back to top button
Close
Close