Paul Cox benoemd tot Global Head of Sales van Getronics

De CEO UK & International van Getronics werd bevorderd tot Global Head of Sales van Getronics en het bedrijf Pomeroy, dat recent overgenomen werd door  IT-bedrijf Getronics.

post-image-3

Paul Cox zal tevens zetelen in de Management Board van Getronics. Deze benoeming kadert in een strategie die zich focust op de transformatie van bedrijven.

Paul Cox kreeg in augustus 2017 de functie van CEO van de Britse en internationale business units, na in  oktober 2014 bij Getronics gekomen te zijn als Global Business Development Director.

In die laatste functie heeft hij de globale heroriëntering van Getronics naar digitale oplossingen aangestuurd, terwijl hij als CSO ook de organisatie van de verkopen in het Verenigd Koninkrijk organiseerde, wat neerkomt op 40% van de wereldwijde inkomsten van de Groep.

Daarvoor heeft hij 6 jaar lang gewerkt bij Samsung en 10 jaar lang bij Lexmark, waar hij van steeds hogere commerciële functies opklom tot cruciale internationale managementfuncties.

"Het is mijn doelstelling om bij Getronics de middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij hun gebruik van de digitale technologie, en hen zo te helpen om hun groeidoelstellingen te bereiken", aldus Paul Fox.

Show More
Back to top button
Close
Close