Hoe Veeam zijn bedrijf 1 miljard dollar waard maakt

De softwareontwikkelaar versterkt zijn commerciële samenwerkingen en versnelt zijn bedrijfsstrategie om een miljard dollar te bereiken.

post-image-3

Voor het veertigste trimester op rij zette Veeam een groei  van zijn reservaties neer met twee cijfers. Het onthult nu zijn visie op slim databeheer.

In het tweede trimester 2018 noteerde de software-uitgever een commerciële groei van 20% tegenover het jaar tevoren, met gemiddeld meer dan 4.000 nieuwe klanten per maand.

De bestellingen van bedrijven stegen wereldwijd met 24%, terwijl het aantal transacties van meer dan 100.000 dollar in één jaar tijd met 52% steeg.

Het totaal aantal reserveringen zette zijn jaarlijkse groei met 3 cijfers verder, dankzij strategische partnerschappen met HPE, NetApp en Cisco.

Het bedrijf telde in het tweede trimester 2018 meer dan 13.000 nieuwe klanten, wat zijn globale klantenkring op meer dan 307.000 brengt.

De abonnementsproducten waaronder Veeam Back-up voor Microsoft Office 365 en Veeam Agens voor Windows en Linux, zetten hun indrukwekkende groei verder van 400% op jaarbasis.

Show More
Back to top button
Close
Close