"Blockchain Cloud Service" lokt de grote bedrijven

Tal van bedrijven over de hele wereld zouden de "Blockchain Cloud Service" oplossing van Oracle adopteren om hun transacties te beveiligen. Arab Jordan Investment Bank, CargoSmart, Intelipost en anderen behoren zo tot de pioniers van de voorlopige versie van deze nieuwe dienst die hun financiële transacties moet aansturen.

post-image-3

Volgens Oracle zouden tal van bedrijven uit de hele wereld reeds de voorlopige versie geïmplementeerd hebben van zijn "Blockchain Cloud Service" oplossing, een nieuwe dienst waarmee bedrijven netwerken kunnen uitbouwen gebaseerd op de blockchain-technologie, om zo hun transacties op een veiliger manier aan te sturen, of om hun producten te volgen via hun hele toeleveringsketen.

Instellingen zoals Arab Jordan Investment Bank, CargoSmart, Certified Origins, Indian Oil, Intelipost, MTO, Neurosoft, Nigeria Customs, Softbank, Solar Site Design, TradeFin behoren tot de pioniers die het blockchain-platform voor bedrijven van Oracle reeds geadopteerd hebben.

Ter herinnering, de blockchain heeft het vermogen om de werking van een activiteitensector te transformeren, door de veiligheid, transparantie, efficiency en kost van de interacties te verbeteren.

Daarom stelt Oracle Blockchain Cloud Service zich voor als een ontwikkelingsplatform, waarmee zijn klanten hun eigen netwerken kunnen realiseren, en die snel integreren in het Oracle SaaS-aanbod en de applicaties van derden die zij al in gebruik hebben, maar ook met andere blockchain-netwerken en andere Oracle PaaS-diensten.

Het laat de gebruikers ook toe om blockchain-netwerken uit te rollen, om zich in verbinding te stellen met andere organisaties en "smart contracts" te implementeren en te gebruiken, om hun gedistribueerd register te updaten en raadplegen.

Show More
Back to top button
Close
Close