Getronics neemt het IT-dienstenplatform van Pomeroy over

Een overname waarmee Getronics zich kan positioneren als internationaal platform voor IT-diensten, met een waarde van meer dan een miljard dollar.

post-image-3

Getronics heeft de overname van het bedrijf Pomeroy afgerond, een van de belangrijkste Amerikaanse providers van diensten voor de digitale transformatie op de werkvloer.

Het nieuwe, vergrote bedrijf, waarvan de totale inkomsten geschat worden op 1,3 miljard dollar, wil een wereldwijde speler van gewicht worden op vlak van "Managed Digital Workspace" (beheer en ontwikkeling van toepassingen, professionele software-oplossingen voor multi-cloud beheer en unified communications).

De overname van Pomeroy werd gerealiseerd door middel van een financiering van 815 miljoen dollar en een herkapitalisatie-transactie.

Met deze strategische overname kan het bedrijf Getronics zich positioneren als een provider van informatie- en communicatietechnologiediensten op wereldwijde schaal, met een uitgebreid aanbod services.

Het IT-bedrijf Getronics is in handen van de groep Bottega Invest, waarvan de oprichter en meerderheidsaandeelhouder de Amerikaans-Braziliaanse ondernemer Nana Baffour is, Voorzitter van de beheerraad en CEO van Getronics Group.

Show More
Back to top button
Close
Close