Johann Corlemeijer aan het hoofd van Avanade Belgium

De cloud services integrator heeft Johann Corlemeijer benoemd tot Country Manager van Avanade Belgium, met nieuwe commerciële ambities.

post-image-3

Johann, die al sinds 2005 bij Avanade werkt, is momenteel verantwoordelijk voor de verkopen bij Avanade in Nederland, waar hij een sleutelrol gespeeld heeft bij de groei van het Nederlandse filiaal, dat van 80 naar 400 personen gegaan is.

Hij volgt nu Jan Peeters op, die een nieuwe senior functie zal uitoefenen bij de financiële dienstensector.

"Onze Belgische activiteit is goed verankerd in de ERP-expertise, en ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om onze klanten meer innovatieve oplossingen te bieden. Het team is jong, ambitieus en hongerig naar groei", zo verklaarde Johann Corlemeijer.

Johann begon zijn carrière bij de Computer Task Group waar hij verschillende engineering functies uitoefende. Vooraleer hij bij Avanade kwam werkte hij ook bij IBM en Unisys. Johann behaalde een bachelor in informatietechnologie aan de HBO-Universiteit.

De nieuwe verantwoordelijke voor het Belgische filiaal wil zich in de twee volgende maanden focussen op een soepele overgang. Robert Janssen zal Johann opvolgen als verantwoordelijke voor de verkoop bij Avanade Nederland.

Show More
Back to top button
Close
Close