Copaco zal de EIZO-schermen verdelen in de Benelux

Verdeler Copaco en de bekende maker van high end schermen EIZO hebben beslist om hun samenwerking uit te breiden tot de Belgische en Luxemburgse markten.

post-image-3

De Belgische en Luxemburgse markten zijn essentieel voor EIZO. "Omwille van zijn stevige positie en zijn commerciële aanpak was Copaco de beste keuze", aldus Steven Stevens, General Manager EIZO België en Luxemburg.

De verdeler van IT-technologie zal voor het merk de hele Belgische en Luxemburgse markt bedienen en er zijn standaard gamma producten aanbieden. Copaco zal bovendien specifieke oplossingen-op-maat ondersteunen in het kader van projecten.

"Dankzij de high end oplossingen van EIZO en het solide distributienetwerk van Copaco zullen de partners hun portfolio kunnen versterken met onze verschillende producten. Wij denken bijvoorbeeld aan projecten, met name in de medische sector, controlekamers of specifieke industriële toepassingen", zo verklaarde een tevreden Luc Schulze, Directeur bij Copaco Belgium.

Ter herinnering, Copaco telt ongeveer 400 medewerkers en biedt computers aan, printers, netwerken, dataopslag, mobiele telefonie, software, industriële elektronica en verbruiksgoederen, naast beveiligingsoplossingen en domotica.

Show More
Back to top button
Close
Close