Een nieuwe CEO voor Devoteam Management Consulting België

Marnix De Troyer komt aan het hoofd  van Devoteam Management Consulting voor België en Luxemburg - een entiteit van de Franse beursgenoteerde IT-groep Devoteam. Hij krijgt er de functie van Managing Partner.

post-image-3

Devoteam Management Consulting Belux richt zich hoofdzakelijk tot bedrijven uit de sectoren retail, energie, financiën (banken en verzekeringsmaatschappijen), telecom, media, gezondheidszorgen, farmaceutische producten of de productie. Het bedrijf werkt onder andere  samen met ondernemingen zoals Argenta, Carrefour, Colruyt en Vynova uit Tessenderlo.

"We ondersteunen onze klanten van A tot Z bij hun operationele en IT-transformatie waarbij wij de focus leggen op het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen, digitalisering, opschalen van innovaties en het verbeteren van de interactie met klanten", aldus Marnix De Troyer.

Tegen het einde van dit jaar wil de nieuwe CEO het aantal werknemers bij Devoteam Management Consulting Belux van een vijftien consultants brengen tot meer dan 25 personen, en tegen 2020 de kaap van 100 consultants ronden. Marnix De Troyer heeft zich tevens tot doel gesteld om voor 2018 een omzetcijfer van 1,5 miljoen euro te bereiken.

Marnix De Troyer heeft meer dan 25 jaar professionele ervaring; hij heeft achtereenvolgens bij Dexia gewerkt als directeur informatica, bij Crelan als Business Transformation Manager, bij Deutsche Bank Belgium waar hij een nieuw operationele unit in bedrijfsconsultancy gelanceerd heeft, en bij Capgemini Nederland waar hij de functie had van Financial Services Director (Banks and Insurance).

 

Show More
Back to top button
Close
Close