AV-TEST: maximale score voor G DATA Mobile Internet Security

100 procent malwaredetectie in de nieuwste vergelijkingstest

post-image-3

G DATA Mobile Internet Security behaalde voor de vierde keer op rij topresultaten in de huidige vergelijkende test van het onafhankelijke onderzoeksinstituut AV-TEST. G DATA Mobile Internet Security detecteerde 100 procent van de gebruikte malware. Dit keer werden in totaal 22 security apps voor Android onderzocht.

rnrn

 

rnrn

De mobiele beveiligingsoplossing overtuigde de testers opnieuw in de categorieën bescherming, gebruiksgemak en nuttige extra functies. G DATA Mobile Internet Security behaalde topscores in alle categorieën.

rnrn

 

rnrn

Testdetails:

rnrn

Getesteerde veiligheidsoplossingen: 22, waaronder G DATA Internet Security.

rnrn

Platform: Android

rnrn

Periode: mei 2018

rnrn

Uitgevoerd door AV-Test

rnrn

 

rnrn

Topscores voor G DATA, ook bij de langetermijntest

rnrn

Het onderzoeksinstituut AV-Test heeft van november 2017 tot maart 2018 16 beveiligingsapps voor Android vergeleken met Google Play Protect. Het resultaat: G DATA Mobile Internet Security behaalde ook hier topscores. De conclusie van de testers is duidelijk: Een beveiligingsoplossing zoals G DATA Mobile Internet Security is belangrijk voor uitgebreide bescherming tegen actuele bedreigingen. Google Play Protect kan geen uitgebreide bescherming bieden.

rnrn

 

rnrn

Betrouwbare bescherming voor smartphones en tablets

rnrn

G DATA Mobile Internet Security biedt perfecte bescherming voor het Android-besturingssysteem. Naast het verdedigen tegen Trojaanse paarden, virussen, wormen en andere gevaren van mobiel surfen, beschermt de slimme veiligheidsapplicatie gebruikers ook tegen de vervelende gevolgen van apparaatverlies of diefstal. Smartphones kunnen worden gelokaliseerd of alle gegevens die erop zijn opgeslagen, kunnen op afstand worden verwijderd om ze te beschermen tegen nieuwsgierige ogen van derden.

rnrn


rnBelangrijkste functies

rnrn

  • rn
  • Cloudgebaseerde detectie beschermt tegen phishing en gevaarlijke websites
  • rn
  • Bescherming tegen geïnfecteerde apps: Appcontrole controleert de permissies van applicaties en waarschuwt voor nieuwsgierige apps
  • rn
  • Bescherming tegen Androidmalware: Via de cloudverbinding detecteert de geavanceerde scan, die zuinig omspringt met de accu, alle malware en is altijd up-to-date.
  • rn
  • Individuele SMS en oproepfilters tegen telemarketing en dergelijke.
  • rn
  • Bescherming tegen verlies en diefstal van het apparaat: als de smartphone of tablet verloren is gegaan, kunnen alle gegevens die erop zijn opgeslagen, worden verwijderd of vergrendeld. Ook kan het apparaat worden opgespoord.
  • rn

rnrn

 

Show More
Back to top button
Close
Close