IBM doet beroep op Colt

De Amerikaanse IT-gigant kiest voor het breedbandnetwerk van Colt Technology Services - beveiligde verbindingen die bekend staan voor hun betrouwbaarheid en zeer lage latency.

post-image-3

Colt Technology Services maakte bekend dat het samenwerkt met IBM om bedrijven de mogelijkheid te bieden over connectiediensten van een privénetwerk te beschikken vanuit hun eigen IT-infrastructuur naar de IBM Cloud Services, en dit door middel van IBM Cloud Direct Link.

Met deze toegang zullen bedrijven voortaan kunnen kiezen voor Colt Dedicated Cloud Access om een privénetwerk tot stand te brengen tussen hun eigen datacenter of kantoren en de IBM Cloud Services.

Het Colt IQ Network omvat een 100 Gbps-netwerk, dat meer dan 850 datacenters en meer dan 26.000 gebouwen over de hele wereld verbindt. Met dit netwerk genieten de klanten van een cloud netwerk klantervaring van hoge kwaliteit.

"Bedrijven wenden zich tot de cloud om gebruik te maken van diensten met een hoge toegevoegde waarde, zoals artificiële intelligentie (AI), Blockchain en het Internet of Things (IoT) om rechtstreekse verbindingen met het IBM Cloud netwerk te creëren, en hun data te maximaliseren om zo bij te dragen tot het genereren van nieuwe commerciële waarde", stipte Kit London aan, Vice President of Network bij IBM Cloud.

Show More
Back to top button
Close
Close