Konica Minolta en Youston slaan de handen ineen

Het Belgisch IT-bedrijf Youston heeft een nieuw partnerschap afgesloten met de gigant Konica Minolta, met de bedoeling zijn dienstenaanbod uit te breiden op het gebied van backlog scanning, documentarchivering op lange termijn en de extractie van data.

post-image-3

Met dit partnerschap wil Konica Minolta nieuwe commerciële opportuniteiten creëren en nieuwe markten aanboren op het gebied van het bewaren en organiseren van papieren archieven, naast het dematerialiseren van documenten. Dankzij dit partnerschap kan Konica Minolta zijn klanten in België en Nederland een complete documentencyclus bieden, van productie tot archivering.

Konica Minolta koos ervoor om met Youston te werken omwille van diens aanbod aan competitieve diensten die "het meest uitgebreide van de markt" zijn.

"Onze twee organisaties vullen elkaar aan. De unieke oplossingen die wij de bedrijven bieden stellen hen in staat om hun kosten te verminderen en hun efficiency te verbeteren. Elke organisatie (openbare dienst of bedrijf) kan zich dus focussen op zijn core business, vermits wij ons op een uiterst professionele manier met hun documentenstroom en hun content bekommeren", stipt Pieter Vansynghel aan, CEO van Youston.

Show More
Back to top button
Close
Close