Sitecore kondigt de integratie aan met Salesforce Marketing Cloud

De specialist in experience management software biedt aan de gebruikers van Salesforce Marketing Cloud de eerste versie aan van de Sitecore Connect software. Doel: een integratie mogelijk maken van Sitecore Experience Manager en Sitecore Experience Platform, met de Salesforce Marketing Cloud tool.

post-image-3

Deze strategische optie moet volgens het bedrijf "de klanten helpen om connected en sterk gepersonaliseerde ervaringen aan te bieden".
De integratie van Sitecore met Salesforce werd ontworpen om de functies van het content en het experience management platform van Sitecore te combineren met Salesforce Marketing Cloud.

De samenwerking tussen de beide oplossingen moet de klanten van Sitecore en Salesforce toelaten om hun digitale marketing te optimaliseren en hun time-to-market te verkorten, door de teams toegang te bieden tot content en afbeeldingen en zo slimmere en meer relevante campagnes te promoten.


"Met Salesforce Marketing Cloud en Sitecore kunnen de gebruikers de interacties met de klanten op alle kanalen beter begrijpen (en voortaan ook op de websites) en zo hun marketingcampagnes optimaliseren om de hele customer journey te verbeteren", aldus Jon Suarez-Davis, Strategy Director, Salesforce Marketing Cloud.

Show More
Back to top button
Close
Close