Colt wil de Amerikaanse markt veroveren

Het bedrijf kondigt aan dat het zijn activiteiten naar de Verenigde Staten wil uitbreiden. Doel: netwerkdiensten aanbieden in een on-demand en serlfservice vorm.

post-image-3

Het bedrijf Colt Technology Services zal zijn ultrasnelle broadband diensten ontwikkelen voor bedrijven op de Noord-Amerikaanse markt. De internationale bedrijven en financiële instellingen die in de VS gevestigd zijn, zullen daardoor kunnen beschikken over flexibele en ultrasnelle connectiviteitsoplossingen voor transacties met Europa en Azië.

Als pionier van "Alternative Network Providers" (Alt-Net) oplossingen verbindt Colt momenteel 13 grote Noord-Amerikaanse steden zoals New York, San Francisco en Chicago, met zijn grootstedelijk netwerk in Azië en Europa.Een zeer dicht netwerk, dat uit meer dan 870 datacenters bestaat en uit meer dan 26.000 gebouwen die via vlasvezel verbonden zijn.

Het bedrijf verbindt eveneens zijn financiële klanten met de belangrijkste financiële centra in de hele wereld. In Europa en Azië heeft het de volledige controle over zijn Colt IQ netwerk in handen, waardoor het rechtstreeks op de behoeften van bedrijven kan inspelen, en niet gehinderd wordt door een overbodig lange keten van tussenpersonen.

Ter herinnering: met het Colt IQ netwerk kunnen klanten in real time de technologische infrastructuur op meerdere continenten controleren, dankzij het aanbod van on-demand diensten dat rechtstreeks geleverd wordt via het klantenportaal.

Show More
Back to top button
Close
Close