SecureLink is de "beste provider van cybersecuritydiensten"

Opnieuw onderscheidt het IT-bedrijf zich in het laatste rapport van Gartner, door de status van toonaangevende Europese provider op gebied van cybersecuritydiensten in de wacht te slepen.

post-image-3

Het laatste rapport van Gartner identificeert SecureLink eens te meer als de beste dienstverlener in het Managed Detection and Respons (MDR) segment, "omwille van zijn bekwaamheid, de kwaliteit en de strategie van het bedrijf bij het leveren van MDR-diensten van wereldklasse".

"Deze erkenning door Gartner is voor onze klanten en potentiële nieuwe klanten de bevestiging dat zij, wanneer zij kiezen voor SecureLink, kunnen vertrouwen op een solide partner die hen een omgeving biedt die veilig is en hun activiteiten zal bevorderen", aldus een verheugde Thomas Fetten, CEO van SecureLink.

SecureLink mag bogen op meer dan vijftien jaar ervaring, vijf Cyber Defense Centers en meer dan 650 experts in cyberbeveiliging. De cataloog van SecureLink onderscheidt zich dan ook van de concurrentie en heeft geen gelijke bij de andere bedrijven in deze sector.

Show More
Back to top button
Close
Close