Veeam breidt zijn R&D-afdeling uit

Het bedrijf creëert nieuwe banen in de Tsjechische Republiek en opent nieuwe posities in engineering en productontwikkeling. De uitbreiding van haar activiteiten in Praag versterkt de aanwezigheid van het bedrijf in Centraal-Europa.

post-image-3

De specialist in Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise meldt dat hij zijn aanwezigheid in Centraal-Europa versterkt heeft met de opening in Praag van een nieuw research & development center. De ingenieurs zullen er werken aan innovatieve technologieën voor het beheer van data, automatisering en hyper availability.

Veeam investeert bovendien in plaatselijk talent door nieuwe jobs te creëren in Praag op het gebied van marketing, softwareontwikkeling, engineering, verkoop en human resources.

Volgens het bedrijf "was deze uitbreiding absoluut nodig, want het zet al 39 opeenvolgende trimesters een groei met twee cijfers neer".

Het nieuwe kantoor verwelkomt meer dan 500 getalenteerde Tsjechische medewerkers, gehuisvest op drie modern ingerichte verdiepingen. Het bedrijf zal binnenkort de gezochte profielen bekendmaken.

Show More
Back to top button
Close
Close