F-Secure neemt MWR InfoSecurity over

De financiële transactie verrijkt het aanbod van F-secure voor het detecteren van bedreigingen. De overname stelt het bedrijf ook in staat om zijn cybersecuritydiensten uit te breiden naar de grootste markten ter wereld.

post-image-3

F-Secure heeft de overname goedgekeurd van alle bestaande aandelen van het bedrijf MWR InfoSecurity, specialist in cyberbeveiliging. Deze overname betekent een belangrijke stap in de groeistrategie van Secure. Het wordt hiermee immers de grootste Europese provider van diensten voor cybersecurity, bedreigingsdetectie en incidentrespons.

Met bijna 400 werknemers is MWR InfoSecurity een van de belangrijkste providers ter wereld van cybersecuritydiensten voor bedrijven. Het beschikt over een groot aantal hoog gekwalificeerde specialisten in offensieve technieken die de gedachtegang van computerhackers begrijpen.

Het bedrijf staat in de industrie bekend voor zijn technische expertise en zijn onderzoeksgeest.  Countercept, een platform om bedreigingen op te sporen, maakt een proactieve detectie van aanvallen mogelijk en is een aanvulling op wat F-Secure biedt. Het portfolio van F-Secure zal bovendien verrijkt worden met de managed services voor bescherming tegen phishing van MWR InfoSecurity (phishd).

Show More
Back to top button
Close
Close