Pure Storage stelt zijn nieuw partnerprogramma voor

Het programma bevat nieuwigheden op gebied van voordelen, certificering en ondersteuning om de commerciële partners te helpen om hun klanten te begeleiden bij de exploitatie van hun gegevens.  

post-image-3

Het IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in "flash" storage oplossingen, stelt zijn nieuw commercieel programma voor. Dat moet de partners toelaten om van nieuwe opleidingen, certificeringen, ondersteuning en motiverende voordelen te genieten. Een compleet programma dat, volgens het bedrijf, de partners zal belonen die zich actief inzetten bij het merk.

Ter herinnering, Pure Storage heeft zich altijd ingezet voor een 100% indirect distributiemodel, om een aantrekkelijk partnerprogramma te kunnen aanbieden.

Het programma telt voortaan twee niveaus. Het geeft elke partner, klein of groot, toegang tot het hoger niveau "Elite", dat op uitnodiging toegekend wordt aan de partners die technische en commerciële competenties vertonen. Dit niveau heeft een specifiek dienstenaanbod, een marketingplan met bijhorend budget en een verzekerd minimum aantal klanten. De "Elite" partners zullen in augustus 2018 een bericht krijgen en zullen elk jaar geëvalueerd worden.

"Pure storage heeft zich altijd selectief getoond bij de keuze van zijn partners, en het werkt met de beste spelers op de markt", verklaarde Michael Sotnick, VP Partners, Services and Business Development.

Show More
Back to top button
Close
Close