NetApp reikt zijn Partner Awards 2018 voor België uit

Deze awards willen de commerciële partners van het bedrijf bekronen die zich door hun waardevolle samenwerking onderscheiden hebben in 2017.

post-image-3

Op 30 mei maakte NetApp de laureaten bekend van zijn Partner Awards FY18, tijdens een evenement in de strandclub Strantwerpen. De prijzen werden toegekend in vijf verschillende categorieën, waaronder het felbegeerde "Commercial Partner of the Year" en "Net New Acquisition Partner of the Year".

De provider van software, IT-systemen en diensten wou met deze awards duidelijk maken dat het nog altijd erg veel belang hecht aan de samenwerking met zijn partners.

Dit zijn de winnaars van de NetApp Partner Awards 2018 - België:

-"Commercial Partner of the Year":
Die werd toegekend aan een van zijn eerste Belgische partners, Simac, die in het voorbije jaar grote contracten in de wacht sleepte. Het bedrijf verkreeg hiermee terug als enige zijn status van NetApp Platinum Partner.

-"Net New Acquisition Partner of the Year":
Een prijs die uitgereikt werd aan Fujitsu, omdat het een aantal zeer grote projecten binnengehaald had, ook bij bedrijven waar NetApp nog niet aanwezig was.

-"Enterprise Partner of the Year":
Neoria, een partner die al meer dan een decennium lang door NetApp beschouwd wordt als "vaste waarde", aangezien hij erin geslaagd is om een belangrijke klantenportefeuille uit te bouwen in 2017.

-"Distributor of the Year":
Arrow ECS behaalt deze prijs omwille van de samenwerking die in het laatste boekjaar geleid heeft tot een beduidend omzetcijfer, een uitstekende operationele back-office, een creatief marketingteam en een sterke groei van de verkopen.

-"Cloud Service Provider of the Year":
De langdurige samenwerking met Sentia-Combell  berust op een "Buy & Build" strategie. Het bedrijf koos NetApp als leverancier voor zijn high availability klanten.




 

Show More
Back to top button
Close
Close