LCL versterkt zijn commercieel team om zo zijn marktaandeel te vergroten

De specialist in het beheer van datacenters versterkt zijn commercieel team met de benoeming van Wilfried Landsheer tot Sales Manager. Terwijl Lut Wilms als Business Developer de taak krijgt om het marktaandeel van het bedrijf te vergroten.

post-image-3

LCL, specialist in het beheer van datacenters, heeft Wilfried Landsheer benoemd tot Sales Manager en Lut Wilms, ervaren IT-professional, tot Business Developer.

Terwijl Wilfried Landsheer het business development team zal leiden, zal Lut Wilms zich inspannen om het marktaandeel van het bedrijf te vergroten, gebruikmakend van haar lange ervaring in het IT-wereldje.

Wilfried Landsheer zal als Sales Manager en lid van het LCL directieteam de taak hebben om de commerciële activiteiten te structureren en het business development team te leiden.

"Wij behoren tot de top drie van de datacenters in België. Om deze groei verder te zetten hebben wij een stevige klantenbasis nodig, en ik wil daarvoor mijn steentje bijdragen. Ik wil dat wat LCL vertegenwoordigt, namelijk hoogtechnologische en uiterst beveiligde datacenters, tot een meerwaarde voor de klant maken", zo liet Wilfried Landsheer weten.

Show More
Back to top button
Close
Close