Trend Micro organiseert allereerste Belgische Trend Micro Partner Day

Op woensdag 6 juni 2018 vormt Salons van Edel in Wilrijk het decor voor de eerste Trend Micro Partner Day 2018. Wij hadden een gesprek met Steven Heyde, regional director Trend Micro Benelux, en vroegen naar meer informatie omtrent het opzet en de concrete invulling van de dag.

post-image-3

“Digitale transformatie is vandaag geen buzzwoord meer, maar realiteit.” benadrukt Steven Heyde, regional director Trend Micro. “We willen onze partners en hun klanten dan ook met man en macht bijstaan in de verwezenlijking van hun grootse digitale ambities. Met dat doel in het achterhoofd nodigen we al onze partners uit op de allereerste Belgische Trend Micro Partner Day.”

 

Boosten van kennis, netwerk en sales

 

Trend Micro is zelf een actieve speler in de steeds veranderende digitale wereld. We willen dan ook van de Partner Day gebruik maken om interessante inzichten te delen.

 

“Tijdens de presentaties van channel manager René van Loenen en VP global marketing Leah MacMillon, ontdekken partners hoe Trend Micro meerwaarde kan bieden. Niet alleen voor henzelf maar ook voor hun klanten. We praten over onze huidige strategie en visie, best practices, onze oplossingen en hoe we gezamenlijk hun business nog verder kunnen laten groeien.”, vertelt Heyde. “Maar ook bijvoorbeeld hoe wij zelf als bedrijf omgaan met digitale transformatie.”

 

Uitreiking van de Trend Micro Partner Awards

 

Met de Partner Awards grijpt Trend Micro een fantastische kans om partners te bedanken voor hun inzet. Zowel naar klanten toe als naar Trend Micro als merk.

 

Trend Micro voorziet een award in elk van de volgende vijf categorieën:

– Most Committed Partner of the Year

– Growth Partner of the Year

– Outstanding Project of the Year

– Trend Micro Special Appreciation Award

– Best SMB Partner

 

Trend Micro sluit de Partner Day af met een netwerkmoment, waarop iedereen de kans krijgt om in gesprek te gaan met het Trend Micro team, en met elkaar.

 

Geïnteresseerd om meer te weten? Bekijk de volledige agenda online en/of registreer je hier voor 30 mei. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. 

Tot ziens op 6 juni!

 

 

 

Show More
Back to top button
Close
Close