F-Secure sluit een partnerschap af met DSD Europe

De Finse provider van cybersecurity-oplossingen heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met DSD Europe om onafhankelijke resellers een gedematerialiseerde toegang te geven tot hun volledig IT-softwareaanbod. Het doel van deze toenadering is om een hogere kwaliteit van dienstverlening op de Europese markt te ontwikkelen.

post-image-3

Uitgever F-secure, specialist in cybersecurity en bescherming van de privacy, meldt dat hij een samenwerkingsakkoord afgesloten heeft met DSD Europe om aan onafhankelijke resellers een gedematerialiseerde toegang te bieden tot hun hele aanbod.

"Onze samenwerking met DSD Europe zal toelaten om onze ontwikkeling op de Belgische en Franse markt te versnellen, maar ook in andere Europese landen. Twee jaar na de Retail businessunit van F-Secure gelanceerd te hebben in Frankrijk en België, zijn wij erin geslaagd om akkoorden af te sluiten met de meest nationale merken en de plaats in te nemen van onze historische concurrenten. Nu de grote merken veroverd zijn, is het onze ambitie om onze nationale dekking te versterken door ons te focussen op onafhankelijke resellers, via een 100% digitale distributie", aldus Fergus Leleu, Commercieel Directeur Frankrijk en België voor F-Secure.

Via een abonnementsdienst op Cloud-diensten kunnen de resellers zo hun professionele klanten maandelijkse contracten aanbieden die beantwoorden aan hun softwarebehoeften - contracten die elke maand aanpasbaar zijn in functie van het gebruik.

Het bedrijf DSD Europe, opgericht in Nederland in 2009 en met een omzetcijfer van 12 miljoen euro in Europa in 2018, is een van de eerste providers van cybersecurity-oplossingen die de digitale distributie mogelijk maakte van software die tot dan enkel op fysieke drager verkocht werd.

Show More
Back to top button
Close
Close