Julie Verlingue in de directie bij Econocom

De Econocom-groep versterkt zijn directiecomité met de komst van Julie Verlingue als Executive Director en International Managing Director. Een rekrutering die kadert in het nieuwe strategische plan van de groep: "e for excellence".

post-image-3

Julie Verlingue neemt de directie en de ontwikkeling van de internationale operaties van de Econocom-groep op zich, en wel in 18 landen waaronder Italië, Spanje, België, Luxemburg, Noord- en Oost-Europa en Canada. Een markt die goed is voor een 46% van het omzetcijfer van de groep en een 3.000 medewerkers.

Het zal haar taak zijn om het groeitraject van de groep verder te zetten en te versnellen, in het bijzonder door het "e for excellence" strategisch plan uit te rollen, met focus op de uitmuntendheid van de aangeboden oplossingen en van de klantervaring.

Vooraleer zij bij Econocom kwam was Julie Verlingue Associated Director bij McKinsey & Company. Gedurende 12 jaar heeft zij vanuit het Parijse kantoor van het onderzoeksbureau de klanten begeleid bij hun grote transformatieprogramma`s en bij de ontwikkeling van hun strategische pijlers, met een sterke digitale inslag.

Zij heeft parallel drie jaar lang de rekruteringsactiviteiten geleid van het Franse kantoor, waar zij tevens instond voor de inspanning van het kantoor op vlak van diversiteit en inclusie.

Show More
Back to top button
Close
Close