De toekomst van het hyper-beschikbare bedrijf volgens Veeam

Veeam heeft zijn nieuwe strategie voorgesteld, waarmee het bedrijf het meest complete platform voor grootschalig intelligent databeheer wil aanbieden.

post-image-3

Het bedrijf maakte gebruik van zijn jaarlijkse `VeeamON 2018` conferentie om zijn visie uiteen te zetten voor het hyper-beschikbare bedrijf en zijn nieuwe strategie.

Zo heeft het bedrijf getoond hoe zijn klanten uit de hele wereld zich baseren op het Veeam Hyper-Availability Platform om de continuïteit van de activiteit te verzekeren, risico`s te verlagen en innovatie te versnellen, en dat in het tijdperk van technologieën zoals het Internet of Things (IoT), artificiële intelligentie (AI), automatisch leren (machine learning) en de blockchain.

Gezien de grote complexiteit ervan, vereist het beheer van de hypergroei en hyperproliferatie van bedrijfsgegevens een nieuw soort oplossing, die afstapt van het traditionele, op regels gebaseerde beheer, om naar een systeem toe te werken dat meer gericht is op het gedrag.

In de marge van zijn ecosysteem van meer dan 55.000 technologiepartners, wil Veeam Hyper-Availability Platform ook een volledige oplossing zijn om de bedrijven te helpen bij de uitwerking van de overgang naar een slim gegevensbeheer.

"De visie van Veeam op vlak van slim databeheer berust op een flexibel geheel van geïntegreerde Plug & Play oplossingen, waarmee het de automatisering, machine learning en de orkestatie van de datastromen, die voortdurend in de hoog gedistribueerde multicloud infrastructuren circuleren, kan optimaliseren en beveiligen ", legt Danny Allan uit, Vice President Product Strategy van Veeam.

Een 75% van de bedrijven die voorkomen in het `Fortune 500` klassement, maakt gebruik van de hyper-availability oplossingen van Veeam. Het doel ervan is het intelligent beheer van data te faciliteren, dankzij op gedrag gebaseerde functies, in grootschalige multicloud omgevingen.

Show More
Back to top button
Close
Close