NetApp versterkt zijn portefeuille datadiensten in de cloud

Het bedrijf heeft nieuwe producten en oplossingen voorgesteld, zoals een met de cloud verbonden oplossing voor analytics en artificiële intelligentie, of een software voor opslagbeheer die zorgt voor een betere naleving van de regels voor het bewaren van gegevens.

post-image-3

Voor de lancering van "NetApp Cloud Volumes for Google Cloud Platform" heeft NetApp een strategisch partnerschap afgesloten met Google. Met deze tool kunnen de twee bedrijven de datadiensten van NetApp combineren met de innovaties van Google Cloud op het gebied van de ontwikkeling van toepassingen, analytics en machine learning.

Bovendien heeft NetApp de snelste met de cloud verbonden Flash systemen van de sector aangekondigd, die een antwoord moeten bieden op de behoeften van Artificial Intelligence (AI) en hoog performante applicaties, naast een innovatieve software die moet zorgen voor de conformiteit van data die in cloud-infrastructuren bewaard worden.

Concreet circuleren de gegevens vrij dankzij automatisch synchronisatie, het genereren van Snapshot kopieën en snelle kloning. De ontwikkelaars zijn hierdoor in staat om sneller werkplekken te creëren en de ontwikkelingscyclus te versnellen.

Deze dienst is bij uitstek geschikt voor de migratie van alle soorten workload, zoals file servers, analytics, databases, disaster recovery en devOps. De gegevens kunnen gemakkelijker verplaatst worden tussen plaatselijke omgevingen en de cloud.

"Bedrijven willen steeds vaker cloud- en datatechnologieën gebruiken om hun activiteit te versnellen", aldus George Kurian, CEO van NetApp.

Show More
Back to top button
Close
Close