Orange stelt zijn aanbod IoT-diensten voor aan de bedrijven

Het bedrijf Orange wordt de eerste Belgische operator die volledige mobiele IoT diensten lanceert. Een reeks technologieën die de bedrijven in staat moeten stellen innovatieve oplossingen uit te rollen, gebaseerd op connected objects.

post-image-3

Orange Belgium heeft zijn "Rapid Development Kit" voorgesteld en een mobiel commercieel IoT aanbod (Connected Things). Die moeten een complete dienstverlening bieden aan bedrijven die oplossingen willen ontwikkelen en uitrollen, gebaseerd op connected voorwerpen.

Business klanten kunnen vanaf heden een "Rapid Development Kit" bestellen dat alles bevat wat de bedrijven nodig hebben om prototypes en producten te ontwikkelen en te bouwen, die gebruik maken van het mobiele IoT netwerk van Orange.

Het aanbod omvat 6 maanden gratis gebruik van het IoT netwerk van Orange, een microcontroller, een radiomodule met een simkaart van Orange en plug-and-play sensoren (waarmee men de temperatuur kan meten, de luchtkwaliteit, de geografische positie, …). Na 6 maanden kunnen de klanten dan kiezen voor een prepaid aanbod of een `Connected Things` abonnement, om de connectie via de mobiele IoT technologieën van Orange te onderhouden.

Parallel met deze aankondiging heeft de operator eveneens het "Orange Maker" aanbod gelanceerd. Dat functioneert als een IoT Application Enabler, om de hardware te verbinden met het IoT -netwerk van Orange. De oplossing -die de toegang organiseert tot geconnecteerde toestellen en tot de verzamelde data- moet ervoor zorgen dat de geconnecteerde toestellen via een portaalsite kunnen interageren met andere toestellen en applicaties, en maakt ook het beheer en ondersteuning van de simkaart mogelijk.

 

Show More
Back to top button
Close
Close