Unit4 helpt de Ngo`s om hun humanitaire programma`s te beheren

De specialist in IT-oplossingen heeft een nieuw partnerschap afgesloten, en wel met de Zweedse organisatie Precio Fishbone om een oplossing te leveren voor volledig strategisch beheer voor niet-gouvernementele organisaties uit de hele wereld.

post-image-3

"NGO Online" van Precio Fishbone werd ontworpen om geïntegreerd te worden in de ERP Unit4 Business World. Het is een oplossing voor programma management in cloud modus, specifiek ontwikkeld voor de internationale humanitaire en ontwikkelings-Ngo`s.

De oplossing werd in nauwe samenwerking met tal van ngo`s uitgewerkt. Hij maakt het mogelijk om de Logical Framework Approach (LFA) toe te passen om internationale ontwikkelingsprojecten te evalueren met relevante, ervaren en beproefde functies. De Programmaverantwoordelijken en de Projectaccountants zullen onmiddellijk profijt hebben van deze oplossing bij hun strategische processen.

"Wij hebben NGO Online gecombineerd met de Unit4 Business World oplossing door in het beheersysteem voor projecten en informatie, ook financiële gegevens met betrekking tot onze projecten te integreren, om zo de toegang tot onze financiële gegevens te vereenvoudigen bij het dagelijkse werk van al het personeel", stipt Emilia Kongbäck aan, Projectverantwoordelijke bij het Internationaal Departement van het Noorse Rode Kruis.

Show More
Back to top button
Close
Close