SAS beloont zijn commerciële partners

SAS is vol lof over de bijdragen die zijn partners in het voorbije jaar geleverd hebben en het reikte prijzen uit als erkenning voor hun innovatie-inspanningen. Deloitte was een van de winnaars.

post-image-3

Het IT-bedrijf SAS heeft tijdens de jaarlijkse Partner Awards-ceremonie Deloitte bekroond tot "Wereldwijde Partner van het jaar".  Als systeemintegrator heeft Deloitte tal van projecten gerealiseerd rond het strategisch beheer van risico`s, de regelgeving en het beheer van gegevens en datavisualisatie. In een jaar tijd is het omzetcijfer dat het bedrijf via de SAS-activiteiten haalde met 60% gestegen.

Deloitte werd bovendien benoemd tot "Regionale Partner van het jaar", namelijk voor Canada, Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Ernst & Young van zijn kant ontving de "Excellence in Innovation" award. Met de "Trade Risk And Compliance Kit" is het bedrijf het eerste ter wereld dat een automatische tool brengt voor risk assessment in de commerciële financieringssector.

TRACK maakt gebruik van de SAS Analytics-oplossing om verdachte transacties op te sporen die mogelijk verband houden met witwaspraktijken, wapensmokkel of andere verdachte praktijken.

"Goede partners zijn van kapitaal belang", beklemtoont Jeroen Van Godtsenhoven, Algemeen Directeur van SAS BeLux. "Dat is waarom SAS zijn inspanningen verderzet om een stevig Partnerprogramma uit te werken, in samenwerking met consultancybedrijven, resellers, OEM`s en leveranciers van managed analytics oplossingen.

Show More
Back to top button
Close
Close