AXS GUARD lanceert een nieuw model voor beveiligingsdiensten

De Belgische specialist in cybersecurity voor KMO heeft een nieuwe reeks producten voorgesteld en lanceert tegelijkertijd een nieuw services-model, "AXS GUARD-as-a-Service", dat rechtstreeks samen met partners en resellers verkocht wordt.

post-image-3

De Belgische specialist lanceert nieuwe hardware producten, waaronder de Personal AXS GUARD (PAX) Road Warrior en Small Office, naast een virtueel toestel dat de bedrijven van meer dan 1000 werknemers beter moet beschermen. Parallel met deze hardware updates stelt het bedrijf ook nieuwe diensten voor.

"Alle klanten kunnen kiezen voor het AXS GUARD-as-a-Service model en zo fysieke en virtuele beveiligingsoplossingen huren. AXS GUARD biedt ook toestellen aan en software die altijd up-to-date zijn en vervangen worden indien nodig. Een model dat het klanten die hun activiteit willen uitbreiden gemakkelijker moet maken om een beslissing te nemen", aldus Dan Verbruggen, Sales & Marketing Director bij AXS GUARD.

Het services-model omvat tevens het onlangs gelanceerde PAX-gamma. Dat biedt de medewerkers de mogelijkheid om in te loggen op het internet, via een beveiligde verbinding, en dit met plug-and-play oplossingen, zodat zij gemakkelijk toegang krijgen tot bestanden die op lokale servers bewaard worden.

In de toekomst zullen het vernieuwde gamma en het nieuwe services-model rechtstreeks verkocht worden, zonder verdeler. "Wij werken voortaan rechtstreeks met onze partners en resellers, om hen een nog betere dienstverlening en partnerschap te kunnen aanbieden", voegt Dan Verbruggen eraan toe.

Show More
Back to top button
Close
Close