Extreme Networks stelt een flexibel financieringsprogramma voor zijn klanten en partners voor

Het IT-bedrijf lanceert "Extreme Capital Solutions", een programma van investeringsoplossingen dat de klanten en partners een zekere soepelheid wil waarborgen bij het verwerven van digitale oplossingen en diensten. Hun behoeften worden bepaald en kunnen aangepast worden en zij hebben controle over hun investeringen op vlak van IT-oplossingen.

post-image-3

Nu de bedrijven hun IT-oplossingen naar de Cloud overzetten, stelt Exreme Networks een financieringsaanbod voor dat bestemd is voor wie zijn oplossingen wil aankopen. "Extreme Capital Solutions" is de combinatie van het CPE "As A Service",  geïntegreerd  in de Brocade Network Subscriptions activiteit van het bedrijf.

Het nieuwe programma biedt verschillende financieringsoplossingen in één uniek aanbod aan.  Het omvat leasing, 0% interest financiering en Extreme Network Subscription, een acquisitie-model dat klanten de mogelijkheid biedt om netwerkinfrastructuur te verwerven zonder kapitaalinvesteringen vooraf.

Met het "Extreme Capital Solutions" aanbod kunnen klanten met andere woorden investeren in de technologieën, oplossingen en diensten van Extreme Networks door de kosten voor hardware, software, onderhoud en opleidingen in één enkel financieringsplan te groeperen.

Show More
Back to top button
Close
Close