Nieuwe oplossing voor bescherming tegen complexe dreigingen

Het bedrijf Kaspersky Lab stelt een nieuw geavanceerd cybersecurityplatform voor, om bedrijven te beschermen tegen complexe dreigingen.

post-image-3

Uit een internationaal onderzoek, uitgevoerd door Kaspersky Lab, blijkt date 48% van de bedrijven meent dat hun organisatie wellicht al gehackt werd.

Om de responstijd te verminderen, wil de nieuwe "Kaspersky Threat Management and Defense" oplossing de capaciteiten van 3 tools in één enkel platform bijeenbrengen en nog versterken, namelijk van "Kaspersky Anti Targeted Attack", "Kaspersky Cybersecurity Service" en het nieuwe "Kaspersky EDR".

"De bedrijven moeten een nieuwe geïntegreerde aanpak ontplooien om complexe dreigingen op te sporen. Om hierop een antwoord te bieden hebben wij een drievoudig platform uitgewerkt, dat 20 jaar ervaring in de analyse van geavanceerde dreigingen samenbrengt. Deze strategische keuze wil beantwoorden aan de cybersecuritystrategie, gevraagd door de bedrijven die in het vizier genomen worden", aldus Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux. Het nieuwe platform en de onderdelen ervan zijn al beschikbaar in de hele wereld.

Show More
Back to top button
Close
Close