Integrator Megabyte opent een web-afdeling

Het IT-bedrijf, gespecialiseerd in de implementatie van informatica-oplossingen voor het bedrijf, opent een Web Division. En dat is meer dan een bijkomend verkoopkanaal.

post-image-3

De Belgische integrator van informatica-oplossingen Megabyte, die al 30 jaar bestaat, stelt zijn nieuwe afdeling Web voor, die zijn waaier aan diensten moet diversifiëren en nieuwe klanten veroveren.

De nieuwe strategische oriëntatie vloeit voort uit een dubbele reflectie. Het bedrijf werd zich ervan bewust dat zijn website weinig bezoekers telde, en dat het nodig geworden was om die te moderniseren. Vandaar het idee om dit model te transponeren naar de sites van zijn ongeveer 1.500 klanten, om zo hun business op dezelfde manier een duwtje in de rug te geven.

De nieuwe afdeling van Megabyte wil dus haar klanten begeleiden bij een transitie die soms complexer is dan het lijkt. Het IT-bedrijf biedt hiermee een strategie aan rond vier fasen: de analyse van de activiteitensector en de concurrentie van de klanten, de ontwikkeling van webdiensten op maat (CMS, applicaties, e-mailing), SEO-zichtbaarheidsstrategie, en een rapportagedienst.

Megabyte biedt met andere woorden een complete aanpak aan, die rekening houdt met de activiteit zelf van de klant, de bijzondere kenmerken van zijn site, en de analyse van de concurrentie.

Een one-stop-shop aanbod voor de bedrijven, gebaseerd op een expertise op maat.

Show More
Back to top button
Close
Close