Cylance benoemt Paul van der Wilk als Regional Sales Manager Benelux

Van der Wilk brengt relevante ervaring mee in het tot stand brengen van partnerships, het uitbouwen van verkoopkanalen en het creëren van omzetgroei in deze regio

post-image-3

Cylance, het bedrijf dat met AI-gestuurde, voorspellende preventie een revolutie teweegbracht op het gebied van endpoint-beveiliging en detectie, heeft Paul van der Wilk aangesteld als Regional Sales Manager - Benelux. Hij zal een centrale rol spelen in het communiceren en tot stand brengen van strategische allianties met partners in de Benelux-regio en in de groei van Cylance’s klantenbestand.

Paul is al 25 jaar werkzaam in de technologiesector en heeft ruime ervaring in het werken met lokale resellers en mobiliteits- en netwerkbedrijven bij Avaya Nederland, Extreme Networks en Aruba Networks. Bij Aruba, tegenwoordig onderdeel van HPE, was Paul van groot belang bij het genereren van een omzetgroei in de Benelux-regio van ruim 10 miljoen dollar.

Paul biedt Cylance uitgebreide expertise in directe en channel sales, met zijn sterke leidinggevende capaciteiten in sales operations en zijn bewezen kwaliteiten op het gebied van het opzetten van sales-teams. Als Regional Sales Manager - Benelux zal hij zich focussen op het verder verhogen van de omzet van Cylance, het tot stand brengen van partnerships en de uitbouw van de capaciteiten van zijn team. Paul zal rapporteren aan Evan Davidson, Cylance’s VP of Sales in EMEA.

“We zijn uitermate blij dat Paul van der Wilk bij Cylance komt werken en ons Benelux sales- en partner- team zal aansturen. Hij heeft bewezen een echte aanvoerder te kunnen zijn en zal ongetwijfeld onze indrukwekkende omzetgroei voortzetten,” aldus Davidson. “Zijn ruime ervaring met zowel channel als enterprise klantrelaties zal onze marktpositie versterken en de klanttevredenheid in de Benelux nog verder verbeteren. Paul was essentieel in de opbouw van Aruba in de regio en we zijn verheugd hem nu bij Cylance te mogen verwelkomen.”

“Cylance is een van de meest dynamische cybersecurity-bedrijven. Het heeft ook echt het juiste scala aan producten om beloftes waar te kunnen maken. Cylance’s artifical intelligence-technologie stelt onze partners in staat hun klanten betere endpoint-beveiliging en detectie aan te bieden,” zegt Paul van der Wilk. “Ik kijk ernaar uit om de Benelux-regio te ontwikkelen.”

Show More
Back to top button
Close
Close