Dell EMC benoemt een nieuwe Managing Director Enterprise voor de Benelux

Dell EMC heeft de Belg Arnaud Bacros aangesteld als Managing Director van de afdeling Enterprise Benelux. Hij wordt nu verantwoordelijk voor Enterprise-oplossingen in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg.

post-image-3

Arnaud Bacros kwam in 2000 bij EMC Belux,, waar hij sindsdien verschillende managementfuncties en commerciële verantwoordelijkheden bekleedde. In 2013 nam hij de leiding over de Belgische en Luxemburgse filialen, als regiodirecteur.

Na de fusie met Dell verhuisde hij naar de functie van Enterprise General Manager voor Dell EMC BeLux. En nu wordt het geografische gebied onder zijn leiding uitgebreid naar Nederland en bestrijkt dat het hele grondgebied van de BeNeLux.

"Als BeNeLux Enterprise verantwoordelijke zal Arnaud zijn relationele expertise en sales managementvaardigheden ten dienste stellen van onze klanten in  deze nieuwe regionale indeling," aldus Stephane Pate, Vice President en General Manager Enterprise voor West-Europa bij Dell EMC.

"Het eengemaakte Dell EMC moet een nog relevantere dialoog aangaan met zijn klanten over hun echte uitdagingen, zoals de digitale transformatie. Onze diepgaande kennis van de sector zal ons in staat stellen om onze klanten het best mogelijke advies te geven over hun infrastructuur ", beklemtoont van zijn kant Arnaud Bacros.

Show More
Back to top button
Close
Close