Oracle België opent zijn Cloud eXperience Center

Oracle België heeft zijn Cloud eXperience Center onthuld. Een nieuwe aan innovatie gewijde plek waar experts aangespoord worden om andere deskundigen te inspireren.

post-image-3

Met het nieuwe Cloud eXperience Center kan men voortaan een reeks innovatieve technologieën uittesten en zo beter de impact van de digitale transformatie op de bedrijven begrijpen. Blockchain, chatbots, machine learning, artificiële intelligentie zijn daar maar enkele voorbeelden van.

"Iedereen heeft de mond vol van nieuwe technologieën, maar het is niet altijd eenvoudig om de impact ervan te begrijpen. Oracle wou aan de bezoekers tonen hoe die toegepast kunnen worden, en dan door de bedrijven in hun voordeel gebruikt kunnen worden", aldus Jan Ronsse, Managing Director van Oracle België & Luxemburg, die de filosofie van het Cloud eXperience Center uitlegt.

"In een digitale wereld in volle expansie evolueren de verwachtingen van de klanten op het vlak van communicatie met de bedrijven en op het vlak van toegang tot informatie. De bedrijven moeten zich hieraan aanpassen. In die zin zijn initiatieven zoals het Cloud eXperience Center van Oracle belangrijk om de digitale transformatie te laten vooruitgaan", stipte minister Alexander De Croo aan, die aanwezig was bij de openingsceremonie van het nieuwe center.

Show More
Back to top button
Close
Close