Lenovo legt bij zijn producten de focus op intelligentie

Lenovo heeft zijn nieuwe strategische visie voor 2018 voorgesteld. De nieuwe producten zullen berusten op de nieuwe augmented reality, virtual reality, voice commando of IoT technologieën.

post-image-3

Het productportfolio van Lenovo is naar innovatieve technologieën gericht. Zo zijn de nieuwe handenvrije slimme assistenten (Yoga 730 en Yoga 530 van 12 inch) voortaan in staat om voice commando`s te herkennen.

De pijler "Datacenters" van Lenovo breidt zijn activiteiten ook uit naar telecommunicatie en het Internet of Things, dankzij een reeks op performantie geoptimaliseerde oplossingen op basis van de ThinkSystem SR650/SR630 servers en switches van Lenovo, het Red Hat OpenStack platform en de Mellanox ConnectX-4 netwerkinterfaces.

Het IT-bedrijf neemt ook deel aan het "Intel Select Solution for NFV" programma en biedt een oplossing aan die geoptimaliseerd is voor NFV workloads op basis van encryptie en compressie. De oplossing bestaat uit de Intel QuickAssist technologie en een Intel XXV710 netwerkkaart, gemonteerd op de SR650/SR630 servers van Lenovo.

Show More
Back to top button
Close
Close