Irene Veldstra is de nieuwe CEO van Getronics Benelux

Irene Veldstra werd zopas benoemd tot CEO van Getronics Benelux. Veldstra bouwde in het verleden uitstekende referenties op in de wereldwijde ICT-sector, via uiteenlopende commerciële functies in multinationals in het buitenland en in België. Nu is ze vastbesloten om Getronics Benelux naar een hoger niveau en naar nieuwe succesverhalen te leiden.

post-image-3

In 2013 ging ze een eerste keer aan de slag bij Getronics, in een sleutelrol voor het binnenhalen van internationale projecten. Na een korte uitstap naar een andere werkgever keerde ze in 2017 terug naar Getronics. Ze werd Sales Director en interim-CEO voor de Benelux, en vanaf nu dus fulltime CEO en Sales Director.

Veldstra is vastbesloten de onderneming naar nieuwe successen te leiden en beklemtoont: “Het is een eer en een voorrecht om aan het roer te staan van Getronics, een van de toonaangevende ICT-serviceproviders in de Benelux. Ik geloofde meteen in het nieuwe Getronics en zijn ambitie om de favoriete partner in digitale transformatie te worden. Het is ons doel om ondernemingen innovatieve businessoplossingen aan te reiken voor de uitdagingen die gepaard gaan met een veranderende context en werkomstandigheden. We zullen hierbij vooral focussen op de domeinen Workspace, Applications, Unified Communications, Cloud, IoT, Data & Analytics en Managed Services.”

“Ik spreek voor onze volledige management board als ik Irene met genoegen opnieuw verwelkom in de Getronics-familie. Ik kijk ernaar uit om nauw met haar samen te werken: we zijn ervan overtuigd dat zij met haar brede ervaring in zowel commerciële als leidinggevende posities op lokale en internationale schaal de juiste persoon op de juiste plaats is”, vervolgt Nana Baffour, Chairman en Group CEO van Getronics. “Haar drive, haar vermogen om een langetermijnstrategie uit te werken, haar commercieel inzicht en haar inspirerende motiverende kwaliteiten vormen een enorme troef voor Getronics’ positie als dé favoriete partner voor het transformeren van ondernemingen met technologie en uitzonderlijke mensen, en met een unieke focus op tevreden klanten.”

Show More
Back to top button
Close
Close