Nuvias wordt verdeler van de BlueJeans Network oplossingen

Verdeler Nuvias heeft een Europese distributieovereenkomst afgesloten met de specialisten in cloud-georiënteerde diensten. Een partnerschap dat nieuwe opportuniteiten moet creëren voor de resellers die het vergaderplatform BlueJeans aanbieden.

post-image-3

Distributeur Nuvias heeft zopas een pan-Europese distributieovereenkomst afgesloten met BlueJeans Network, een bedrijf dat met de cloud verbonden diensten aanbiedt door video-, audio- en webconferenties te combineren met de meest gebruikte collaboratietools.

Nuvias wil tevens het BlueJeans-platform bundelen met de videoconferentie-toestellen van Polycom, om kant-en-klare oplossingen aan te bieden die zowel de KMO als de grote bedrijven kunnen voldoen.

"Voor de distributiepartners bestaan er uitstekende opportuniteiten op de snelgroeiende markten voor audio- en videoconferenties. Het bedrijf BlueJeans is ideaal geplaatst om van deze mogelijkheden te profiteren en die aan grote bedrijven aan te bieden. Ons gecombineerd aanbod en ons partnerschap met Polycom betekent een aantrekkelijk voorstel voor heel wat bedrijven", aldus Steve Harris, VPE van United Communcations bij Nuvias.

Show More
Back to top button
Close
Close