StayLinked wordt Panasonic partner

De specialist in terminal-emulatiesoftware stapt in het Independent Software Vendor programma van Panasonic om professionele mobiele oplossingen te leveren aan de stockage-, productie-, logistieke sector en de detailhandel.

post-image-3

Met deze samenwerking zal het aan de mobiele medewerkers uit deze sectoren de meest ergonomische robuuste ("rugged") modellen van het Panasonic Toughbook gamma kunnen aanbieden (laptops, tablets en zaktoestellen) voorzien van gemoderniseerde applicaties voor Terminal Emulatie die geoptimaliseerd zijn voor aanraakschermen.

De SmartTE software die door StayLinked ontwikkeld werd moet het werken met touchscreen toestellen verbeteren door de traditionele "groen scherm" weergave van terminal-emulatie toepassingen om te vormen tot een gebruiksvriendelijke grafische weergave.

De SmartTE oplossing moet met andere woorden de klanten toelaten om hun applicaties te moderniseren en te genieten van de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van terminal-emulatie.

"De terminal-emulatiesoftware van StayLinked heeft de betrouwbaarheid en veiligheid van toegang tot kritieke data revolutionair veranderd voor duizenden mobiele werknemers. StayLinked is de juiste partner om de expansie van ons ISV-programma te verzekeren", aldus Sylvaine Smith, European Business Development Manager bij Panasonic Computer Product Solutions.

Show More
Back to top button
Close
Close