Hoe NGDATA zijn internationale groei verzekert dankzij IT-tools

De Gentse scale-up kiest voor de ERP Business World oplossing van Unit4 om zijn applicatie-landschap te harmoniseren en zijn internationale groei te ondersteunen.

post-image-3

De Gentse specialist in big data heeft Unit4 en diens ERP-oplossing Business World  gekozen om zijn internationale groei te ondersteunen. Dit partnerschap moet zijn datamanagementproces harmoniseren en het landschap van zijn toepassingen consolideren. Een strategische keuze waarmee het bedrijf zijn activiteiten in het buitenland kan uitbreiden.

De uitrol van de Unit4 Business World oplossing is al volop bezig. De eerste fase van de implementatie is voorzien voor maart 2018.

"Zodra het systeem volledig operationeel is, zal NGDATA volledige controle hebben. Dat is waarom wij voor UniT4 gekozen hebben", stipt Didier Van der Coelden aan, CFO bij NGDATA. "De grote mate waarin de functies aangepast kunnen worden en de schaalbaarheid van de software bieden ons de mogelijkheid om zelf het systeem aan onze behoeftenaan te passen, zowel op vlak van projectbeheer als op de domeinen van HR, het opstellen van budgetten of financiële rapporten."

Een grote aanpasbaarheid waarmee ook de total cost of ownership en total cost of change sterk beperkt kan worden.

Om zijn globale groei te verzekeren heeft NGDATA onlangs een financiering ontvangen van meer dan 16 miljoen euro via dHPE Growth Capital.

 

Show More
Back to top button
Close
Close