AXS GUARD stelt zijn nieuwe distributiestrategie voor België voor

De leverancier van beveiligingsoplossingen voor KMO onthult zijn nieuwe partnerstrategie. Doel: de relaties in het distributiekanaal vereenvoudigen en betere commerciële voorwaarden aan de resellers aanbieden.

post-image-3

Het bedrijf AXS GUARD, dat tien jaar geleden overgenomen werd door de Amerikaanse gigant Vasco Data Security, is de verkoop van zijn oplossing op de BeLux markt blijven verderzetten via de verdelers Tech Data en Kappa Data.

In september verleden jaar heeft het bedrijf echter beslist om onafhankelijk te worden van zijn voormalige commerciële partner en zijn distributiestrategie voor België te herzien. De bedoeling: flexibeler werken op de markt en niet langer afhangen van de oude verdelers van hun oplossingen.

"De bestaande partnerschappen met de distributeurs lijken ons niet langer relevant om onze klanten efficiënt te kunnen bedienen. Vermits wij er geen toegevoegde waarde meer in zien om via tussenpersonen te werken om onze oplossingen te verkopen, hebben wij beslist om rechtstreekse relaties met onze resellers, die wij zeer goed kennen, uit te bouwen", heeft Dan Verbruggen bij AXS GUARD toegelicht.

Door overbodige tussenstappen te "deactiveren" en de relatie met de klant nauwer te maken, maakt de nieuwe strategie van AXS GUARD het dus mogelijk om betere commerciële voorwaarden aan de resellers aan te bieden, zoals gullere kortingen of hogere winstmarges.

Hun toestel biedt bedrijven de mogelijkheid om veilig, eenvoudig en snel toegang te krijgen tot internet. Bovendien is het internet- en e-mailverkeer beveiligd, is er een firewall geïnstalleerd en wordt al het verkeer automatisch versleuteld met een VPN-verbinding.

Show More
Back to top button
Close
Close